Хасково

Крадци нападнаха мъж и момиче в Хасково и Симеоновград

ПолицияМъж и тинейджърка са били нападнати и ограбени вчера, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

58-годишен хасковлия е съобщил, че около 3 часа е бил нападнат от две неизвестни лица на ул. „Васил Априлов“ в града. Те го заплашили и му задигнали мобилния телефон.

19-годишно момиче от Симеоновград е било нападнато в дома си около 9 часа. Крадецът е неин познат от Харманли, който счупил прозорец и със сила й е отнел мобилния телефон. Той е задържан за 24 часа.

Две кражби са разкрили служителите на управлението в Димитровград. В ареста са четирима познати на органите на реда мъже, които са откраднали 220 метра меден проводник в село Странско. Задържан е и 52-годишен димитровградчанин, който е заподозрян в кражба на оградна мрежа от завод Вулкан. В Харманли е задържан 44-годишен мъж от града, който преди два дни източил 30 литра дизелово гориво от товарен автомобил.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button