Хасково

Ученици казаха сбогом на букварите

Празникът на буквите С тържество децата от подготвителна група и Іа клас в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ казаха сбогом на първите си буквари и заявиха „вече сме грамотни„. На празника днес пред своите родители малчуганите показаха какво са научили досега в часовете.

Стихове, песни и танци огласиха физкултурния салон на училището. Малките ученици се пренесоха в света на приказките и представиха драматизация на „Дядо и ряпа“.

Освен на буквите, днешното държество малчуганите посветиха и всички пролетни празници.

Днес първокласниците от ОУ „Христо  Ботев“ – с. Долно Големанци на свое тържество също показаха, че вече са грамотни. Празникът премина под надслов „Всички букви зная, мога да чета“.

Image

Учениците от ОУ Св. св. Кирил и Методий

Дядо и ряпа

Дядо и ряпа

Всички букви зная, мога да чета

Учениците от село Долно Големанци

Всички букви зная, мога да чета

Всички букви зная, мога да чета

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Tantsyor
Tantsyor
31.03.2010 21:15 21:15

БРАВО на децата – потрудили са се и имат вече своето ключе към знанието – и на техните учители – направили нужното, за да им го дадат.
А обличането на българска народна носия сукманен тип върху панталон трябва да е … някакъв „нов моден полъх“ в сценичните решения при носиите за момичета, а може би … специален режисьорски поглед върху сценичния костюм … или … просто недоглеждане на някой от организаторите, видно, обаче, ясно на снимките,

Nadya
Nadya
01.04.2010 9:50 9:50

Децата от Долно Големанци дали трябваше да казват“Сбогом“ на букварите? То и за другото училище е съмнително, ама айде карай ….

Back to top button