Хасково

Две коли нацелиха патрулка на моста до гарата

КатастрофатаДве последователни катастрофи затрудниха движението на моста преди ЖП гарата в Хасково. Заради мократа пътна настилка Форд Ескорт се завъртял и се ударил в мантинелата, като за малко не изхвръкнал от моста.

На местопроизшестивето веднага пристигнала полицейска кола, за да обезопаси движението в еднопосочното платно. След като полицаите слезли от колата идващите зад тях Рено и Фолксваген връхлетели върху спрялата патрулка.

До сблъсъка се стигнало след като шофьорът на Рено-то намалил рязко, а водачът на Фолксваген-а не успял да реагира навреме. Така немската кола нацелила френската, която пък от своя страна се забила в спрялата патрулка.

Бяхме сигнализирали местопроизшествието и всички аварийни светлини на колата бяха включени“, обясниха потърпевшите полицаи. Те недоумяваха как е възможно шофьорът на Рено-то да не ги е видял. Сериозно пострадали от инцидента няма

Единствено шофьорката на Форд-а е била откарана за алкохолна проба в болницата.

Вдигат Форд-а

Вдигат Форд-а

Нацелената патрулка отзад

Патрулката бе ударена отзад

Рено-то

Рено-то

Фолксваген-ът

Фолксваген-ът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nikola
nikola
03.04.2010 2:01 2:01

ne se nau4ihte da karate

КОЙЧО
КОЙЧО
03.04.2010 9:03 9:03

СЕЛСКА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ !!! ЗАЩО КАТО ВИДИШ ПОЛИЦЕЙСКИ АВТОМОБИЛ – ЯКО СЕ НАБИВАТ СПИРАЧКИ АКО И ДА СЕ ДВИЖИШ ПОД ПОЗВОЛЕНАТА СКОРОСТ?ЗАЩО?ЗАЩО??? ЩОТО СТРЕСА ОТ ПОЛИЦАИ ГО ИМА ОЩЕ ОТ ПАРТИЗАНСКОТО ДВИЖЕНИЕ ,А В ДНЕШНО ВРЕМЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ! ГОСПОДА ВОДАЧИ НА МПС ОТ СЕЛО ХАСКОВО/И АЗ СЪМ СЕЛЯНИН-НО СЪМ МНОГО ЧЕСТО ПО ЧУЖБИНА И В СОФИЯ/ – МНОГО ВИ М О Л Я – НА ЕДНОПОСОЧНО,КОГАТО СТЕ СЕ ПРЕУСТРОИЛИ ЗА НА ЛЯВО П О Д А В А Й Т Е С И Г Н А Л /МИГАЧ/ М Н О Г О П Р Е Д И Д А С П Р Е Т Е Н А К Р Ъ С Т О В И Щ Е Т О,А Н Е К О Г А Т О Т Р Ъ Г Н Е Т Е Д А З А В И В А Т Е !!!!!!!!!! ГОЛЯМА СЕЛЯНИЯ Е ТОВА ! И В ХАСКОВО ГО ИМА НАЙ – МНОГО !!! ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ !!!

КОЙЧО
КОЙЧО
03.04.2010 9:13 9:13

……..А НЕ КАТО ТРЪГНЕТЕ ДА ЗАВИВАТЕ ! МНОГО СЕЛСКО ! И НАЙ-МНОГО В ХАСКОВО ! ДОБРЕ Е ПОЛИЦАИТЕ ДА НЕ НИ СТРЯСКАТ, А ДА ГО ОБЯСНЯВАТ – ТОВА И МНОГО ДРУГИ „ЕТИЧНИ ПРАВИЛА“ – НЕ ДА НИ ГЛЕДАТ СЕИРА И ДА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НИ ОПОПЯТ ?! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ХАСКОВЛИИ ЗА В Е Л И К Д Е Н !!!

Анонимен
Анонимен
04.04.2010 10:46 10:46

Виж какво, господин сельо. Като си от село ходи си на село, там да обясняваш кога се подава светлинен сигнал.

Back to top button