Регион

14 пожара през почивните дни, горяха къщи и коли

ПожарнаЛек автомобил „Мерцедес“ изгоря в мест. „Нарбунарска чешма“ край Симеоновград, съобщават от пожарната. Инцидентът е станал в неделя. Причината за пожара е късо съединение.

При друг случай в Свиленград изгоря двигателя на „Лада“ заради техническа неизправност.
Сигнал за пожар в къща на ул. „Панайот Хитов“ в Димитровград пък вдигна на крак огнеборците в събота. Заради небрежност при боравене с открит огън собствениците са останали без 3 кв.м. дървена облицовка и дюшек. 

Газова бутилка подпали къща на ул. „Христо Ботев“ в Димитровград. Искрата е пламнала снощи минути пред 19:00 часа. Причина за инцидента е техническа неизправност. Обгорял е само кухненския плот на собствениците. 

С 28 кв.м. опушени стени и покъщнина се размина харамнлийско семейство, живеещо в бл. 27 в кв. „Изгрев“. Причината за пожара в дома им е небрежност при боравене с открит огън.

През почивните дни огнеборците са се отзовали на още 8 пожара без материални загуби в Хасково, Димитровград, Харманли, Свиленград и Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button