Хасково

Заподозреният в убийство от Узунджово остава в ареста

Деян РусевНай-тежката мярка „задържане под стража“ постанови Хасковския окръжен съд за 19-годишния Деян Русев от село Узунджово. Младежът е заподозрян в убийство и опит за убийство

В нощта преди Великден в заведение в селото е възникнал скандал. 19-годишният Деян е пробол с нож в корема свой връстник и в лявата страна на гръдния кош 28-годишен мъж. В резултат на нанесените травми момчето е починало, а младият мъж е в болница с опасност за живота. Според предварителната информация в основата на конфликта стоят неуредени финансови взаимоотношения.

В съда днес Деян Русев каза единствено, че не желае да бъде задържан. Поиска да отиде при родителите си и да ги види.

Заради тежките престъпления обаче Хасковският окръжен съд остави 19-годишният младеж в реста с мотива, че може да се укрие, да извърши друго престъпление или да осуети работата на разследващите органи. Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asy
asy
13.04.2010 18:19 18:19

hdf

Back to top button