Хасково

Над 20 предложения за официално лого на Младежкия парламент

Заседание на младежкияя парламентХасковският младежки парламент скоро ще има собствено лого. Емблемата на младежката организация ще бъде избрана измежду повече от двадесет предложени до момента варианта.

Повечето проекти са на ученици от езиковата гимназия, но идеи за лого са представили и трима възпитаници на професионалната гимназия по дървообработване и строителство, както и един от „Паисий Хилендарски“. Предложенията се приемат до 14 часа на 15 април, когато е и заседанието на парламента.

„Всяко предложение ще бъде представено пред комисията за оценка за да изберем най-доброто от тях“, коментира пред Haskovo.info председателят на младежкия парламент Никола Сталев. За победиелят в конкурса е предвидена и парична награда. „След като бъде избрано логото, то ще краси официалния сайт на младежката организация, а при различните ни прояви ще бъде поставяно по брошури и тениски“, допълни още той.

Скоро младите парламентаристи предвиждат и акция по засаждане на 100 дръвчета, осигурени им от местното лесничейство. Решението за точния ден ще бъде взето на заседанието на парламента на 15 април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button