Хасково

Ученици от ТОХ-а доброволно обличат униформите

УниформитеВъзпитаниците на професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ сами решиха да въведат ученическата униформа. Учениците избраха няколко елемента от цялостната униформа, която могат да носят всеки ден, без тя да е неудобна и да ангажира.

Тениска, суитчър и елече са новите придобивки на всеки ученик от 8 до 11 клас. Всеки комплект от дрешки е струвал на гимназистите 50 лева и върху всяка от тях е избродирана емблемата на училището

„Това решение е временно, тъй като в момента очакваме резултатите от проект за изработка на униформи, по който сме кандидатствали. Този стил учениците избраха сами, тъй като е по- удобен и може да се съчетае и с други дрехи“, коментира пред Haskovo.info директорът на гимназията Пенка Георгиева.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nagal
nagal
12.04.2010 18:31 18:31

Беше и си остана посредствено училище……

Анонимен
Анонимен
13.04.2010 8:34 8:34

Това с униформите е хубава работа. Но пак сме като овце. Няма ред и правила. Всяко училище си прави свои собствени а всички те са държавни. Всяко училище си провежда свои конк*рси.
И в крайна сметка, кого задължава да си закупят униформи и от къде?
Трябва всичко да се купува свободно от пазара да има конк*ренция а не монопол.

Анонимен
Анонимен
13.04.2010 8:36 8:36

айдеееееее
цензурира нормалните думи
администраторе не съм псувал че да слагаш звездички
хихихихихи

dima
dima
23.02.2012 9:06 9:06

no vieste mnogo fe6an s uniformite

Back to top button