Хасково

Пролетни екскурзии в Европа блазнят хасковлии

Кавала, ГърцияДесетки варианти за пролетни пътувания в страната и чужбина изкушават хасковлии през последните седмици. 

С настъпването на пролетта в местните туристически агенции предложенията стават повече от примамливи. Въпреки икономическата криза мераклиите за разходка в чужбина не са никак малко.

Най-желаните дестинации са Турция и Гърция. За тях цената започва от 155 лева за тридневна екскурзия и стига до 675 лв. за седемдневно приключение на остров Санторини в Гърция. Друга желана и достъпна дестинация е тази до Виена. Цената за пет дни в едно от културните средища на Европа е 335 лева. Търсещите повече слънце пък могат да прекарат 7 дни на френската Ривиера за 575 лева.

„Хората продължават да прекарват почивките си в чужбина. Местата свършват бързо и автобусите са пълни месец преди датата на заминаване„, разказаха пред Haskovo.info Красимир и Веселина Димитрови от местна туристическа агенция. За тези, които не могат да си позволят по-скъпа почивка зад граница, агенциите предлагат еднодневни пътувания до красиви местности в България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button