Хасково

Бивш служител на МВР – Хасково оглави Пиратската партия в България

Учредяването на Пиратската партияХасковлията Ангел Тодоров бе избран за Национален администратор на Пиратската партия в България. Това стана в неделя на официалното учредяване на партията в София. Тодоров е бивш служител на външно разузнаване. Той и членът на Националния й съвет Богомил Шопов ще присъстват като делегати на Световната пиратска конференция, която ще се проведе от 16 до 18 април в Брюксел.

С учредяването си Пиратската партия на България вече е член на международното Пиратско движение. Идеята за създаване на такава партия съществуваше във виртуалното пространство от години, а преди няколко месеца се сформира Инициативен комитет, който свърши работата по действителното превръщане на пиратската идея в реално политическо движение, се казва в съобщението на партията до медиите.

Пиратската партия се обявява в защита на гражданските права, за въвеждане на правото на достъп до Интернет като основно човешко право и срещу всички законови институти, пораждащи частни монополи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
марко
марко
12.04.2010 19:07 19:07

Някой може ли да ми каже ккво значи „ограви“ Пиратската партия

Анонимен
Анонимен
13.04.2010 11:31 11:31

HA kato ideq zvu4i perfektno, no porednata izglejda e porednata igra za deca, koito si nqmat realna rabota i se 4udqt kak da si izgubqt vremeto.

Back to top button