Хасково

Преглед на печата- 14 април

Преса„В Димитровград: 3 трупа след призовка за развод“– това е акцентът над главата в днешния брой на всекидневника „Новинар юг“.

„Новият ТЕЦ тръгва 2010-а„- водещото заглавие от първа страница. Мощността му ще е 140 мегавата, търсят главен изпълнител с обява в европейски вестник, пише „Новинар юг“.

„Бинев с брадва в съда, пращат го на психиатър“– още едно заглавие от първа страница на „Новинар юг“ с пренос към трета.

„Артсребро за Миро и Петко, бронзът за димитровградчанин“– водеща тема от втора страница на „Новинар юг“ днес- резултатите от Националната олимпиада по астрономия.

„Фермер чака 50 бона от спряна програма“– също заглавие от стр. 2. Иван Ангелов от Черногорово казва пред „Новинар юг“: „Дават ни ¼ от парите на европейците, искат да прилагаме техните стандарти“.

Останалите акценти от стр. 2: „Бизнесът откри клас и половина за винари“, „Тополовград обяви тотална разпродажба“, „Любимец търси консултант по европрограми“ и „Спират детските на неимунизираните“.

На стр. 3 днес водеща тема е случаят с двойното убийство и самоубийството в Димитровград. Убитите старци вчера бяха погребани в Горски извор, а самоубилият се техен екзекутор Вълкан Кръстев- в Димитровград.

Пак на стр. 3 „Новинар юг“ днес пише: Слави Бинев от кв. Черноконево да бъде лекуван амбулаторно в продължение на 3 месеца, реши димитровградският съд.

„Дежа вю за Азиз- 2 доживотни за 3 г.“– темата на стр. 6 в днешния брой на „Новинар юг“.

„ДАНС ли учреди Пиратската партия?“– заглавие от стр. 7.

„От 21- до 91-годишен на „Южна пролет“– водещо заглавие от последната страница на „Новинар юг“ днес.

И „Хасковска Марица“ изнася над главата си в броя днес темата за тройната смърт в Димитровград със заглавие: „Съпруг в развод екзекутира близки на жена си“.

„ДАНС рови Енергото“– заглавие от първа с пренос към трета страница.

„Трендафил Василев- фаворит на „Южна пролет“, „Уволняват четирима митничари“, „Инвалиди остават без евтина кухня“ и „Никола Зайчев хвърля оставка заради разкопаване на градинка“– още заглавия от първа страница в „Хасковска Марица“ днес.

„Икономиката на Димитровград изпревари Хасково“– водеща тема от втора страница. 75 млн. лв. приходи, реализирали фирмите в бригадирския град, срещу 65 млн. лв. в областния център.

„Пазарджии пропищяха от бивш затворник и лудия му приятел“ и „Забраняват риболова от четвъртък“– останалите заглавия от стр. 2.

„Павлин Паришев предаде лъвицата на властите“– акцент от стр. 3 на „Хасковска Марица“. Транспортират 7-месечния хищник в зоологическата градина в София.

Още заглавия от трета страница: „Смърт отложи делото на Дявола“, „Обучават 52 000 души по „Развитие“, „Започна записване за фолклорен фест“ и „Детегледачки от дом „Майка и дете“ на борсата“.

Темата на броя на стр. 4: Вълкан Кръстев разстреля двама безпомощни старци, преди да сложи край на живота си, пише „Хасковска Марица“.

„Дефицитите и кризата- къде е връзката и какви решенията“– темата на стр. 5 „Бизнес“.

„Теди Москов на гости на Лео Капон в Хасково“– водещо заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ в днешния брой.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button