Хасково

НАП взе паспортите на трима длъжници от хасковска област

НАП ХасковоЗадграничните паспорти на трима жители на област Хасково са отнели през първите три месеца на годината публичните изпълнители на тукашния Офис на НАП, съобщиха за Haskovo.info от агенцията.

За същия период от време в региона са наложени запори върху 10 моторни превозни средства, един дружествен дял и 15 банкови сметки. Възможно е заради големи дългове към държавата да се стигне до възбрана на недвижим имот или дори до продажба на имущество. НАП напомня, че тези мерки за принудително събиране се прилагат в случаите когато длъжниците отказват да обсъдят каквито и да е възможности за доброволно плащане.

Офис Хасково на НАП напомня, че от тази година към сумата от неплатени данъци и осигуровки на гражданите се прибавят и неплатените глоби към КАТ, РИОКОЗ и други държавни институции. От Офиса съветват всеки гражданин или фирма, които имат временни финансови затруднения при плащането на данъци и осигуровки да се свържат с публичните изпълнители на агенцията.

В момента в Публичния бюлетин на НАП са включени 223 юридически и физически лица от област Хасково, всеки от които със задължения над 5 000 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button