Хасково

Лещански застава пред хасковския съд на 17 май

Емил Лещански

Емил Лещански

Хасковският районен съд насрочи делото срещу астролога Емил Лещански. Той е обвинен по чл. 326 от Наказателния кодекс за съобщаване на заблуждаваща информация, съобщи за Haskovo.info заместник- председателят наа районния съд Даниела Николова.

Емил Лещански предрече катастрофално земетресение с много жертви на 19 април миналата година в Хасково. В дните преди Великден той потвърди прогнозата си с още по-точни данни за часа на очакваната трагедия. Това хвърли хасковлии в паника. Те масово излязоха от домовете и изкараха нощта срещу Великден под открито небе.

Ако софийският астролог бъде признат за виновен го грозят 2 години затвор. Ако обаче съдебното му минало е чисто може да се размине с административна глоба от 500 до 5000 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
алекси
алекси
14.04.2010 17:29 17:29

Лещански не е виновен,че има прости хасковски кауни да му вярват!По-виновни са медиите разпространили налудничавите му прогнози.С една дума-СМЯХ В ЗАЛАТА!

nqma ime
nqma ime
14.04.2010 18:59 18:59

abeee eiiii … nedei mn da znaish i nedei ubijda haskovlii!!! qsno li ti e ! A za Leshtanski zatvor !

...
...
14.04.2010 19:59 19:59

samo zatvor za toya

DaDe
DaDe
14.04.2010 21:01 21:01

А за медиите – раздухвачи на сензационни изказвания – за тях какво – блага дума?! Вярно – те трябва да отразяват, това им е работата, ми хубаво – ш’то не отразиха думите му като цитат и толкоз и паралелно да отразят и мнението на специалисти от научните институти, сеизмолози, Е, някъде май имаше и такива, похвално. Ама то като ти шибнат първо един шамар изневиделица, нека после ти обясняват защо и как и да те успокояват. Той вероятно и Лещански не е имал за цел да юрка цял град по пътища, паркове и поляни, ама … колко му трябва на един живееш в непрекъснат стрес от „безоблачното“ ежедневие човек, не сме всички специалисти по сеизмология – ЖИВОТ Е ТОВА единствен и неповторим и затова прекрасен, майтап с него НЕБИВА. Да минава през съда, нека си каже мотивите там, магистратите да решават. Умръзна ми от крими новини, няма ли нещо цветно, звучно, светло.

DaDe
DaDe
14.04.2010 21:11 21:11

… ама … колко му трябва на един живеещ в непрекънат стрес от „безоблачното“ ежедневие човек, не сме всички спициалисти по сеизмология, я!, пляс една сензационна новина и айдее … Ей, ЖИВОТ Е ТОВА единствен и неповторим и затова прекрасен, майтап с него НЕБИВА. Лещански да минава през съда, там да си каже мотивите и магистратите да решават. Умръзна ми от крими новини, няма ли нещо цветно, звучно, светло.

Back to top button