Хасково

Масларова: Вместо 1 ден неплатен болничен – един ден гладни

Емилия МаслароваАнтикризисните мерки на правителството всъщност са прокризисни„, коментира днес в Хасково депутатът Емилия Масларова. По думите й те ще създадат дисбаланс както в социално, така и в икономическо отношение и ще доведат до отлив от страната ни на големите инвеститори и висококвалифицираните кадри.

Тези мерки приличат на една лъскава кола и ще ограничат възможностите на държавата да изпълнява функциите си, категорична бе Масларова. Според нея зад всяка мярка стоят цифри, които не са подкрепени със съответния анализ. 

Доста съм учудена от самочувствието на управляващите, че нещата вървят добре. Не искам да коментирам кой колко е компетентен, а, че управлението не е добро, допълни още депутатът от хасковски избирателен район. 

По повод мярка 60, касаеща 1 ден неплатен болничен Масларова предложи друго решение – един ден да не ядем и със спестените пари да купуваме държавни облигации. Така ще помогнем повече на държавата, коментира с усмивка Масларова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.04.2010 14:41 14:41

Така е!Докато продължава да е на свобода ще се усмихва и ще дава акъл!НАГЛОСТ!

Анонимен
Анонимен
19.04.2010 15:21 15:21

Тази дърта чанта, няма ли да я видим в затвора най после.Омръзна ми мазната и физономия.Дърта коза.В кауша ти е мястото.

kiki
kiki
19.04.2010 16:32 16:32

а така още лъжи от тази долна манипулаторка.нека оше да заблуждава простите хорица

Румен
Румен
19.04.2010 16:47 16:47

оф,дърта крадло няма ли да те пратят вече в Сливен да постоиш и ти малко гладна.Ай,сиктир ма не те е срам да се показваш!

Back to top button