Хасково

Хасковският младежки парламент на гости в Силистра

Сесията в СилистраПредставители на хасковския младежки парламент и Младежки център участваха в 10-тата национална пролетна сесия на българските детски и младежки парламенти в Силистра. На него присъстваха млади хора от 15 ученически и младежки парламенти от цялата страна. Те имаха възможност да разговорят върху младежките проблеми, да обменят натрупан опит, както и да обсъдят идеи за бъдещи дейности, съобщиха за Haskovo.info от Младежкия център.

Сред бъдещите съвместни инициативи е създаването на Младежки форум с представители на политическите партии, неправителствения сектор и младежки организации, който да работи за развитието на младото гражданско общество в България.

В СилистраДруга съвместна инициатива е кампанията „Бъди активен, а не агресивен“, в която младежи от цялата страна ще представят своята визия за активност и неагресивност първоначално в интернет.

Общинският младежки парламент Хасково е получил покана за участие в V национална среща на детски и младежки парламенти в България. Тя ще се проведе във Враца между 31 май и 2 юни и се организира традиционно за „Ботевите дни“ под патронажа на президента Георги Първанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button