Хасково

Ученички майсториха в училище прически и грим

ДемонстрациятаЗа да запознаят учениците от основните училища със специалностите, които се изучават в Професионалната гимназия по лека промишленост, възпитаниците на школото организираха демонстрация.

Те показаха какво са научили в часовете по фризьорство и козметика и отвориха учебните работилници, където моделират облеклата.

Демонстрацията днес бе част от традиционната празнична седмица на гимназията по лека промишленост.

Демонстрация„Тази година тя съвпада и с 10-годишнината от обединяването на Техникума по текстил и Техникума по облекло и обувно производство и превръщането им в професионална гимназия„, разказа директорката Росица Иванова.

Тя допълни, че тази година школото ще прави прием на ученици в редовна и вечерна форма на обучение по специалностите „Оператор в шевното производство“, „Фризьорство“ и „Конструиране, моделиране и технология на облеклото“.

Утре професионалната гимназия организира ревю „Блясък и красота“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоева
Стоева
24.04.2010 8:23 8:23

СТАХОТНИ СТЕ! Липсвате ми всички!

Back to top button