Хасково

8 отбора ще премерят сили в Хасково във футболен турнир

ТурнирътПетото поредно издание на юношеския футболен турнир за купата на „Кока кола“ стартира в Хасково в петък. Състезанието е част от националната програма „Децата и футболът“ и ще се проведе на Ямача под  патронажа на кмета Георги Иванов.

В турнира ще участват близо 250 деца от 8 отбора, сред които е и миналогодишният първенец  ФК „Хасково“. Останалите тимове от региона , които ще премерят сили в най-великата игра са: „Асти АБ“ и “ Ерато“ /Хасково/, „Свиленград 1921“, „Димитровград 1947“, „Харманли 04“ и „Любимец 2007“. Мачовете започват в петък по системата „всеки срещу всеки“  като полувремената ще са по 20 минути. Финалите ще се играят в събота.

Организаторите на турнира са предвидили награди в 9 индивидуални категории – за най-добър вратар, защитник, полузащитник, нападател, голмайстор на турнира , футболист № 1, както и за най- техничен, най-полезен състезател и  най-добър треньор.

Турнирът за купата на Кока-кола се провежда в Хасково за пети път като досега трофеят никога не е напускал пределите на града, съобщи за  Haskovo.info  Георги Бойчев от Асоциацията на българските футболисти, която е сред организаторите на проявата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.04.2010 19:22 19:22

да ама вече е в Свиленград

Back to top button