Хасково

Маркирането на синята зона започна, левче за час от май

Синята зонаМаркировката на синята зона в Хасково започна. Паркоместата по улиците, в ключени в списъка, ще бъдат отбелязани със синя боя. Вече са поставени и знаци, указващи къде паркирането ще бъде платено. Очаква се в началото на месец май зоната да заработи и паркиращите в нея шофьори вече да заплащат по левче на час.

31 улици и пространства с общо около 400 паркоместа са включени в първоначалния списък. Следващия петък към тях може да бъдат добавени още 72 места на ул. „Цар Калоян“, „Узунджово“, „Малъ тепе“ и пл. „Спартак“. Тогава съветниците ще гласуват и живеещите в централната градска част да плащат по 72 лева годишно, за да паркират колите си.

Ето списък с местата, включени в синята зона.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
23.04.2010 16:05 16:05

А ще има ли места в града и центъра, където няма да се плаща или ще трябва да изнесем превозните си средства извън града?

иван
иван
23.04.2010 16:10 16:10

като не ти е хубаво стой си на село

Елена
Елена
23.04.2010 19:03 19:03

Г-н кмет, елате и вижте ул. „Петрич“ в какво състояние е, разбихме си колите по тези дупки и ропи на улицата. От кого да си поискам парите, които съм дала по ремонта на колата? От Вас ли г-н Кмет, или да си пратя фактурите в общината? Кога поне ще я закърпите тази улица, не Ви ли е срам да ни лъжете вече пореден мандат? А и животни нямало да има в града, елате и вижте техните … по улицата. Като измисляте закончета, поне проверявайте дали се спазват. Ние на тази улица имаме краварници. Много е лесно да ги откриете – по миризмата. Съседите не искат да доносничат, защото ги е страх от разправии. Но вие можете да проверите за какво става въпрос.

vip
vip
23.04.2010 23:02 23:02

ei sq smetnah kolko 6te izkarat ot te mesta za parkirane,zna4i 400 mesta po 9h deto e rabotno vreme za 25 dena v meseca stavat 900000 da to4no taka uvajaemi grajdani zna4i na godina pravete si smetkite sami,mnogo sa gladni i kmeta i savenicite do sq takova ne6to e nqmalo da ti siakt pari da spresh pred vas si do tyk mu be6e na kmeta krai

Анонимен
Анонимен
25.04.2010 11:16 11:16

Ама иначе се ядосвате и псувате всички шофьори като няма как да се разминете по улицата щото всеки спира като пълен овчар където си поиска.И пешеходците немогат да си ползват тротоарите от паркирани оли и после и тях псувате що вървели по улицата.Като неможете да си обслужвате олите и неможете да си позволите паркинги или гаражи ходете пеша,полезно е и за вас и за природата.

Анонимен
Анонимен
25.04.2010 11:19 11:19

А иначе за улиците и тяхното състояние ами пак от паркирани коли немогат хората работата да си свършат, започнал е г-н Кмета и малките улички да оправя , но то става бавно неможе да махне с магическа пръчица и всичко да се оправи.Ако не сте ходили в северна България идете да видите там какъв ужас са им улиците дори и главните, после говорете за нашите. И граждани имайте търпение в крайна сметка човекът се старае да направи града чудесен, помагайте и вие.все пак вие живеете в него нали?

Ванко
Ванко
25.04.2010 15:56 15:56

Откога думата „кмет“ се изписва с главна буква?! И защо при все повечето коли в града вместо кмета да мисли за разширяването на улиците той прави точно обратното – стеснява ги, за да може трафика да се затруднява допълнително още повече ?!? Вижте последната снимка – човека просто си решава и платната в едната посока от 2 стават 1 ! Другото платно ще пълно общинския бюджет – разбирай кметския джоб! Да ви е жив и здрав!

Анонимен
Анонимен
26.04.2010 9:19 9:19

Браво! Един смислен коментар да чуя. ТОчно така, като нямате пари за издръжка на колите си ги продайте поне да имате какво да ядете 🙂

Back to top button