Хасково

ПГДС Хасково №1 на Панорамата на професионалното образование

Отборът по програмиране

Отборът по програмиране

С две първи места се завърна хасковската Професионална гимназия по дървообработване и строителство от Панорамата на професионалното образование, която се проведе в края на миналата седмица в Пловдив.

В рамките на форума 406 ученици от 157 гимназии се състезаваха по 18 професионални предмета.

ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ участва в три направления. В радел „Системно програмиране“ отборът на гимназията стана първи. В индивидуалното класиране призът също бе за местното училище. За най-добър програмист на Панорамата бе обявен Димитър Делчев от ХІІ клас.

Призяорите от състезанието

Призьорите от състезанието

В направление „Парково строителство и озеленяване“ възпитаниците на гимназията се класираха втори за изработване на два букета – микс и бутиков,  а в раздел „Вътрешна архитектура“ – трети.

„И трите отбора взеха призови места, което означава, че децата са добре подготвени. Успехът им за пореден път защити името на гимназията и показаха, че в Хасково професионалното образование е на ниво.“, заяви директорът на гимназията Александър Батимов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
26.04.2010 16:30 16:30

Браво! Само напред и само нагоре! Не сме единствени, но сме най- добри!

Ретара
Ретара
26.04.2010 20:12 20:12

Браво браво МИте
Дано ся спечелиш и турнира по карти

Back to top button