Хасково

12 000 декларираха доходите си в Хасково, НАП ще ги засича

НАП - ХасковоБлизо 12 000 декларации за доходите на физическите лица са приети в НАП Хасково до днес, съобщиха за Haskovo.info от агенцията. 8 940 от тях са подадени на място в офиса. До края на кампанията в петък се очаква поне още 6 000.

От 1 май служителите на НАП започват засичане на данните от декларациите с тези от работодателите. Целта е да се провери дали някой не е пропуснал да декларира суми.

В случай на установени недекларирани доходи НАП ще изпраща покани до лицата, за да се установи дали това се дължи на технически грешки като например неправилно попълнени приложения или некоректно подадени данни от фирмите.

Санкцията за не представяне на данни за изплатени възнаграждения на физически лица, различни от тези по трудови договори е до 250 лева за всеки отделен случай, припомнят от приходната агенция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button