Спорт

Медали за „Виолена“ и от второто състезание за годината

Състезателите на хасковския клуб „Виолена“ се завърнаха с медали и от второто за годината състезание – Държавното първенство по спортна аеробика в Пловдив.

Със сребърни медали се окичиха при 7 – 8 г. Мария Хвойнова и Дани Тодоров смесена двойка и Дани Тодоров при индивидуално момчета. Криси Маринова от същата възрастова група се класира 10-та.

При 9 – 11 г. Дия Параскова е 7-ма, а заедно с Магдалена и Анжелика Хаджиеви при невероятно изиграване останаха 4-ти и групата им с Таня Николаева, Кристина Димитрова и Алекс Заркова също са 4-ти. Всички дебютират в тази възрастова група. Втората тройка в състав Христина Везева, Габриела Тодорова, Гергана Георгиева са 5-ти и групата им с Кристияна Георгиева и Анжелика Хаджиева отново 5-ти.

При 12 – 14 г. Кристина Ванчева е бронзова медалистка в индивидуалната надпревара. Заедно с Тиана Заркова и Мария Арсова са сребърни медалистки при тройките и със сребро и при групите още с Кристина Панчева и Селин Шефкет. Освен Ванчева и останалите 4-ри състезателки участваха в индивидуалната надпрева, класирайки се за финалите, като Селин е 4-та, Тиана 5-та, Мария и Кристина Панчева 7-ма и 8-ма.

При 15 – 17 г. Деница Колева, която дебютира в тази възрастова група, се класира 6-та.

При мъже и жени шампионът Тихомир Баротев пропусна това състезание поради наскоро опериран глезен и с надеждата, че ще може да вземе участие в международния турнир PLOVDOV CUP 2020 г., който е само след месец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button