Хасково

Решиха: 72 лева на година за паркиране на живеещите в центъра

Синя зонаТалон на стойност 72 лева за една година ще могат да закупуват живеещите в района на синята зона в Хасково, решиха днес общинските съветници. Той ще им дава право да паркират колата си без да плащат левче за час. От това право обаче няма да могат да се възползват хората, които имат гараж, който са продали или дават под наем.

Докладната записка предизвика бурни дебати в залата. Емил Георгиев поиска да се гарантира определено място в синята зона за хората с талони. Това обаче няма как да се изпълни технически, а и за тази услуга има доста по-високи такси, контрираха колегите му. В крайна сметка Георгиев оттегли предложението си.

С днешното си решение общинските съветници разшириха синята зона със 72 нови паркоместа и определиха цени за реклама на талоните за паркиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button