Любопитно

Деница от Music Idol: Хасковските квартали са като софийските

Деница при гостуването си по време на Дните на Хасково през 2008 годинаДеница от Music idol 2 заби снощи с бандата си в КДК. Сред изпълненията бяха парчета на Лени Кравиц, Лейди ГаГа, Арета Франклин, Кати Пери и още доста знакови имена в поп-а, соул-а и дръм енд бейс-а.

Това е първата изява на Деница в Хасково след благотворителното Хелоуин парти на езиковата в края на Октомври миналата година, в което тя взе участие. „Интересното е, че за трети път съм в Хасково, а все още не съм го разгледала напълно. Смятам обаче в най-скоро време да го направя“, сподели Деница и допълни, че ще види поне нощния ни живот.

„Докато пристигахме към залата на КДК минахме през някакъв квартал, който изключително много прилича на жк. Дружба в София. Почувствах се  все едно съм си вкъщи в София“, допълни тя.

Интересното покрай Деница е, че предстои промоцията на новия й албум с групата „Bluba lu“, в който са включени 10 парчета- ремикси, кавъри и собствени песни. Освен нея, в албума имат участие още две певици – Мария Бръчкова и Пени Съливан от Южна Африка, с която се познават от доста време и са имали общи изяви пред българската публика.

Концерти ще има в по-големите градове на страната-  София, Пловдив, Варна. Организаторите са подготвили грандиозно шоу с LED стени и екрани. В Хасково все още няма толкова добре оборудвана зала и затова и градът не е в списъка.

За Haskovo.info Деница сподели, че по време на посещението на пианиста и продуцент на английската група Молоко Еди Стивънс през Януари в България са записали няколко песни и подготвят албум. Той се очаква да излезе на пазара в Англия през Септември, а в България през Октомври тази година.

На читателите на Haskovo.info, Деница пожела много усмивки и щастие и посъветва да слушат хубава музика, без ограничения откъм жанр и изпълнител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button