Спорт

Възпитаниците на „Мега спорт“ събраха 2000 лева за настилка

Мега спорт2 000 лева за подобряване на спортната си база събраха възпитаниците на хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“. Това стана тази вечер по време на спектакъла, който младите спортисти поднесоха пред събралите се в зала „Недялка Симеонова“ в Бизнесцентъра.

За да помогнат на местния клуб, присъстващите в залата си купиха билет за 2 лева, рекламни химикали, значки, ключодържатели и шапки. На разположение беше и кутия, в която всеки можеше да пусне толкова пари, колкото иска.

Клубът по аеробика „Мега спрот“ се нуждае от 13 хиляди евро. Парите са необходими за поставяне на специална настилка тип „ройтер“. „Ние не можем да си позволим тази настилка, но ще се опитаме да поставим подобна“, обясни пред Haskovo.info треньорката на клуба Мартина Маринова

Иначе публиката в залата остана доволна от видяното и бурно аплодираше спортистите. Най-малката от тях бе 5-годишната Борислава Иванова. Освен изпълненията си по аеробика възпитаниците на клуб „Мега спорт“ показа и уменията си по спортна гимнастика.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button