Спорт

Румънци триумфираха с титлите на „Кенана къп“

КласиранеРумънци грабнаха титлите на сингъл на международния тенис турнир „Кенана къп“, чийто домакин бе Хасково.

Финалът при юношите до 18 години изправи от двете страни на мрежата  двама представители на северната ни съседка – Теодор-Николае Марин и Лучан Джорже. Тръгналият от квалификациите Марин надделя над по-опитния си сънародник с 6:4, 6:1 и триумфира като победител в турнира.
Спорът за титлата при девойките противопостави румънката Ралуца-Елена Платон и гъркинята Елени Константиниду, поставена под № 3 в схемата. Балканският финал завърши в полза на румънката, която се наложи с 6:3, 6:1.

В състезанието на двойки при юношите победители станаха поляците Кржищов Бартошевич и Патрик Яник. Поставения под № 2 тандем отстрани на финала италианците Андреа Чикарело и Мишел Палма с 6:3,6:1.

При девойките титлата на „Кенана къп“ грабнаха македонката Лина Горкевска и туркинята Екин Бахитли, които биха на финала третите в схемата Елени Константиниду и Денис Максл от Австрия с 6:4, 6:3.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button