Хасково

Тютюнопушенето вреди на здравето и семейния бюджет

Децата от ЦДГ 3145 рисунки на деца от Хасково заминават за участие в международния конкурс „Не на цигарите“ 2010.

На местно ниво в РИОКОЗ бяха наградени най-добрите творби. Първи във възрастова група 5-7 години е рисунката на Кристиян Сурчев, Лора Стаматова и Габриела Златанова от ЦДГ №3 в Хасково. При по-големите от 7 до 11 години първото място бе дадено на Севгин Мехмедали от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Севгин МехмедалиМеждународният конкурс „Не на цигарите“ се организира от Италианската национална асоциация за борба срещу раковите заболявания, Министерството на здравеопазването и националния център по опазване на световното здраве. 

„Хасково традиционно участва в тази инициатива. Посланието на децата е „Цигарите са опасни за здравето“, каза директорът на дирекция „Опазване на общественото здраве“ д-р Иван Александров и доплъни на шега, че цигарите вредят и на семейния бюджет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
lili
lili
02.08.2010 0:30 0:30

az sam edna otpobedilkitq

Back to top button