Хасково

Пощаджийка с 27 години стаж от Хасково спечели приз за най-учтив служител

Елена Камбурова

Елена Камбурова

Елена Камбурова от Първи пощенски клон в Хасково спечели награда за най-учтив служител за хасковска област в конкурса на EVN Bulgaria и Български Пощи. Мотото на конкурса беше „Да посрещнем клиента с усмивка“. В него участваха 6 000 клиенти, съобщиха за Haskovo.info от електроразпределителното дружество.

Освен признанието Елена Камбурова ще получи и две материални награди – мобилен телефон и безплатна петдневна семейна почивка. Част от клиентите, участвали в гласуването също ще бъдат наградени. Голямата награда – уикенд за двама във Велинград е за Даница Николаева от Хасково, а мобилни телефони ще има за Донка Лочева и Ана Станева от Харманли.

Елена Камбурова е добре позната на живеещите в кварталите около Първи пощенски клон. Тя самата също познава почти всички, защото вече 22 години това е работното й място. Общият й стаж в системата на „Български пощи“ е 27 години. Пред Haskovo.info Камбурова призна, че това, което й помага най-много е любовта към работата. Затова и клиентите й я обичат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Играч
Играч
04.05.2010 21:39 21:39

Браво Ленче! Честито!
Което си е вярно, вярно е – любезна и учтива е към всички.

Анонимен
Анонимен
04.05.2010 22:10 22:10

В пощенският клон на „Бадема’ е нали?Наистина е страхотна,много любезна и приветлива

Въльо Стоев
Въльо Стоев
06.05.2010 20:30 20:30

Винаги си била усмихната и учтива!
Да си жива и здрава, заслужаваш си наградата!

Back to top button