Хасково

Провериха магазини за маратонки менте и коли с хероин

Полиция156 спортни обувки с логото на известни марки са иззети от два обекта в Хасково и Димитровград, съобщиха за Haskovo.info от полицията. Ментетата са произведени без разрешението на правопритежателите на марките.

Полицаи са заловили двама мъже с хероин вчера. Досъдебно производство е започнато срещу 26-годишен жител на Свиленград. В него полицаите са открили станиолово пликче с 0,182 грама хероин.

1 грам кафяво прахообразно вещество е отрито в колата на 28-годишен димитровградчанин. Той е проверен на излизане от Хасково. Хартийката с хероин е била скрита под волана на автомобила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
цвети
цвети
08.05.2010 23:03 23:03

а даваме по 200 лв. за маратонки менте. И се кефим, фукаме и гордеем ,че са оргинални :-)))))А относно хероина – да похвално че са се заели с улова, но пак само мишки са хванали.И така ще си и продължат,защото законите не важат за всички. И вместо да предложат лечение на тези момчета ще ги накажат(не че не заслужават , но те са болни а не крадци,разпространители и т.н )

Back to top button