Хасково

Мотопедист удари Опел до „Веспрем“ и си тръгна

Падналото на земята момичеМотопед се удари в лек автомобил до блок 20 в района на „Веспрем“ около 18 часа тази вечер. Поради движение с несъобразена скорост след като мина през „легнал полицай“ на завой мотопедистът изгуби контрол и се заби странично в идващия насреща Опел.

От удара шофьорът на мотопеда и спътничката му паднаха на земята. Момичето бе силно изплашено от случилото се. Тя и шофьорът на мотопеда събраха разхвърчалите се по пътя вещи и без да изчакат линейка и полиция си тръгнаха.

Когато линейката дойде мотопедистът и спътничката му вече си бяха тръгнали„Трябваше да не им позволяваме да си тръгнат“, коментираха събралите се зяпачи от близките блокове и шофьорът на опела.

По думите им причината за бягството от местопрестъплението е липсата на каски, както и гипсирания крак на водача на мотопеда.

Инцидентът стана на метри от най-новата детска площадка в Хасково, която бе открита от ротарианците минути преди това.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
diana nikolova
diana nikolova
09.05.2010 16:10 16:10

ni6to im nqma

dian nikolov
dian nikolov
09.05.2010 16:13 16:13

ama ei diana nikolova tolkova li nqma za kakvo da pi6ete 4e re6avate 4astni problemi ve4e .

Back to top button