Хасково

Над 2 000 ученици в 4 клас на външно оценяване в Хасковско

Изпитът в ОУ Св. св. Кирил и МетодийДиктовка върху баснята „Мравка и гълъб“ се падна на външното оценяване на четвъртокласниците. Над 2 000 са учениците в областта, които трябваше да бъдат тествани днес, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния образователен инспекторат.

Освен диктовка учениците отговаряха и на 15 тестови въпроса като трябваше да посочват синоними и автоними на дадени думи, да различат епитетите, да съгласуват прилагателни имена и да посочат поуката от баснята на Езоп.

Утре четвъртокласниците в областта ще бъдат препитани по математика. На 11 май е изпитът по Човек и природа, а на 12 май по Човекът и обществото.

Резултатите от изпитите ще са ясни до три дни след провеждането на всеки от тях. До 22 май ще бъде изготвена обобщена статистика за представянетно на всички четвъртокласници от областта.

Оценките от изпитите ще бъдат вписвани като текущи.

 Изпитът в ОУ Св. св. Кирил и Методий  Изпитът в ОУ Св. св. Кирил и Методий

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.05.2010 18:39 18:39

жщшжфгщ

Back to top button