Хасково

Млади актьори показват втора политическа сатира за сезона

Борис ТаковВтората си премиера за сезона ще представят тази вечер младите актьори от Малък младежки театър зад пазара. На сцената на Младежки център тази вечер възпитаниците на Румяна Георгиева ще покажат комедията на Никола Маринов „Голямото влизане“.

Поредното представление на младежката трупа отново е политическа сатира. Това е намигване към нашите си проблеми, което търси отговор на въпрос кай над кого се надсмива – ние над Европа или Европа над нас, коментира пред Haskovo.info Румяна Георгиева.

Румяна ГеоргиеваБорис Таков изпълнява ролята на селския лекар в постановката, в която се разказва как в едно село пристига „наблюдател от европейския съюз“.

Докторът лекува по телефона, а пациентите му попадат в доста забавни ситуации.

Пред театралната трупа, която наскоро се върна с голямата награда от фестивала в Бургас, предстоят гостувания в Пазарджик, София, Варна и Поморие.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button