Хасково

Млади икономисти най-добрите на белот

І място

І място

Абитуриентите от Финансово-стопанската гимназия Пламен Генков и Златимир Назъров грабнаха първото място на провелия се 10-дневен турнир по спортен белот в Хасково. Те станаха победители след оспорвана финална партия, продължила близо 5 часа.

Втори в турнира, който се организира от комисията по Култура и младежки дейности към Младежкия парламент, станаха единадесетокласникът от бившия Икономически техникум Ангел Ленков и десетокласникът от математическата гимназия Даниел Атанасов. На третото място се наредиха бившите възпитаници на ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ Братан Милков и Станимир Василев.

Всички призьори получиха грамоти за постигнатите резултати, тесте карти за игра,  както и билети за предстоящата вечер, посветена на  краля на поп-а Майкъл Джексън на 13 май. Класиралите се на първо и второ място получиха и парични награди от  50 и 20 лева.

ІІ място

ІІ място

ІІІ място

ІІІ място

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
..
..
11.05.2010 7:48 7:48

Школата по белот на икономиката е най-добра да го вземат в предвид кандитат-гимназистите 😀

vesiiiiiiiii
vesiiiiiiiii
12.05.2010 23:13 23:13

ahahahahahahha plameneee ne vi vqrvam ahahah ne izglejdade nadejdni lichnosti HAHAHAHA

Back to top button