Хасково

Събраха 60 лева за болни абитуриентки

Делчо Сербезов

Делчо Сербезов

Едва 60 лева бяха събрани тази вечер на благотворителния концерт, организиран от ученици от езиковата гимназия и клуб „Репортер“ под наслов „Нека всички бъдем равни“. Младежите ще дарят всички събрани средства за лечението на двете абитуриентки Емануела и Ирина.

Haskovo.info припомня, че Емануела е от Професионалната гимназия по туризъм и страда от рядко заболяване на костите, а Ирина е от Професионалната гимназия по транспорт и наскоро претърпя тежка катастрофа.

Присъстващите в залата се насладиха на изпълненията на възпитаниците от дом „Асен Златаров“. Децата рецитираха „Аз съм българче“, изиграха етюд-интерпретация от приказките за Хитър Петър, представиха хип-хоп, мажоретен танц и типичен ориенталски кючек.

„Казват, че животът е като игра, в която все някой побеждава. Пожелаваме на двете момичета да победят и бързо оздравяване“, каза Делчо Сербезов. Десетокласникът, който в момента живее в защитеното жилище за младежи, е един от инициатора на благотворителната инициатива.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pe60
pe60
12.05.2010 23:22 23:22

ko pi6ite edva 60 lea em ai daite vii we da e*a va6ta maikata mrasna !!!!

Back to top button