Любопитно

22-годишно DIAVOLINO „цъфна“ в Хасково от Швейцария

КолатаС 22-годишно DIAVOLINO се сдоби щастливец от Хасково. „Купих колата от Швейцария. Струваше близо 6000 франка“, разказа собственикът, който пожела да остане анонимен. По думите му автомобилът е 125 кубиков и е единствения в областта.

Купен е преди малко повече от месец, а днес бе откаран за регистрация в КАТ.

Според скоростомера колата вдига максимум 100 км/ч. Според собственика й обаче максималната скорост, която може да развие, е 60 км/ч.

Той допълни още, че няма да показва DIAVOLINO на изложения. Купил e возилото, защото е фен на старите автомобили.

Двигателят на возилото Швейцарската кола е двуместна. Дълга е 207 см. и е широка 132 см. Тежи около 340 килограма и има 4-степенна скоростна кутия, а резервоара й побира едва 16 литра гориво – сочи справка в Интернет.

Тези коли са предпочитани от жените за пазаруване или от мъжете за риболов. Според фенове на мини возилото то лесно се паркира, защото е малко. Идеално е за секретарки и тийнейджъри.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Andrzej
Andrzej
28.09.2014 21:56 21:56

u mienia torze taka igruszka tolko dwigatiel 650 kubikow i bez kryszy,chaciu zdielac kryszu,jesli morzna praszu foto

Back to top button