Хасково

2 095 на втората матура, Григор тества английския си

Матурата2 095 ученици от област Хасково се явиха днес на втората задължителна матура, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов.

Най-предпочитаният изпит и тази година е този по география. На него се явяват 1 079 зрелостници. Следват биология, математика, английски и история. Най-малък е интересът към испанския език, за който има само един кандидат.

На втора задължителна матура в хасковската езикова гимназия днес се яви и най-добрият ни тенисист при мъжете Григор Димитров. Възпитаникът на хасковското Спортно училище пробва знанията си по английски език.

Григор Димитров „Каквото се падне. Готов съм да направя всичко.Въпреки че английският ми е на добро ниво, съм учил за тази матура„, разказа пред Haskovo.info първата ни ракета. Макар да беше уверен във възможностите си и успешния изход от днешната матура Григор Димитров бе категоричен, че на корта определено е по-лесно, но все пак в училище му е интересно

2 361 зрелостници бяха заявили желание да се явят на втората задължителна матура в областта. 164 от тях не бяха допуснати заради невзети поправителни изпити. Още 102 не стигнаха до училище днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button