Хасково

Делян Добрев: Има пречка да стана шеф на приватизацията

Делян ДобревХасковският депутат от ГЕРБ Делян Добрев няма да бъде шеф на Агенцията по приватизация и следприватизационен контрол. За позицията го номинираха неговите колеги от парламента.

Има пречка за мен да заема тази длъжност, защото аз съм мажоритарно избран народен представител. По закон ако такъв народен представител стане министър в парламента влиза следващия в пропорционалната листа, но законът не тълкува какво се случва при заемане на друга длъжност в изпълнителната власт или пък при трагична ситуация, заяви пред Haskovo.info Делян Добрев.

Това е вторият случай, в който Добрев е номиниран за висока длъжност извън парламента, която той отказва по същата причина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
анонимен
анонимен
18.05.2010 20:10 20:10

един от малкото честни депутати,и то от хасково,чест му прави дано го последват и другите депутати и служители от вишите етажи на власта

ХАСКОВЛИЯ
ХАСКОВЛИЯ
19.05.2010 9:28 9:28

КАТО Е ТОЛКОВА ЧЕСТЕН ОТКЪДЕ ИМА ТАКАВА КЪЩА, А БАЩАМО БЕШЕ ШЕФ НА ВИК ХАСКОВО КОГАТА ТОЙ РАБОТЕШЕ В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ . КОЛКО ПЛАТИХА ЗА НЕГО ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ.

cccc
cccc
18.05.2011 15:52 15:52

Pradlio…

Back to top button