Хасково

Излагат Дяволския мост и село Дядово в Одрин

Жоро КолевИзложбата „Ракурси от Родопите“ ще гостува в Одрин, похвали се пред Haskovo.info фотографът Жоро Колев. Той и колегите му Димитър Стоянов, Мартин Яйцаров, Венко Степанов и Кеворк Хазарян са получили покана от турската община и местното фотографско сдружение.

„Все още не е уточнена датата на гостуването ни, но това ще стане след 28 май, тъй като до тогава фотосите ни са изложени в галерия Лицо“, обясни Жоро Колев.

Петимата хасковски фотографи са поканени да покажат „Ракурси от Родопите“ и в австрийския град Линц. Запитването засега е от техни приятели и не е официално.

Haskovo.info припомня, че изложбата в галерия „Лицо“ бе открита преди седмица. Тя включва 74 фотоси от Дяволския мост и село Дядово. Те са правени както през деня, така и през нощта и не са обработвани компютърно. Единственият помощник по време на снимките на петимата хасковски майстори на обектива е било студийното осветление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button