Хасково

Директорката на ПМГ би последния звънец за абитуриентите

Абитуриентите117 абитуриенти изпрати днес хасковската математическа гимназия. Зрелостниците получиха поздравителни адреси от областния управител Румен Данев, депутатите от ГЕРБ и кмета на Хасково Георги Иванов.

Мечтайте и дерзайте. Бъдете можещи и уверени в себе си„, се казва в поздравителния адрес на губернатора. На учителите от ПМГ – Хасково  Румен Данев пожела да са все така добри професионалисти и хора със смели сърца.

Директорът на училището Тодорка Милева награди най-изявените ученици. Хасковската математическа гимназия изпрати десетият випуск с профил „Информатика“. По този повод бивши възпитаници на училището са решил да учредят награда за най-добрите ученици по информатика като даряват средства за тяхното развитие и израстване.

ГоститеНа празника днес бяха наградени и най-добрите ученици в различните профили – математика, информатика и биология. За ученик на випуска бе обявен Антон Анастасов, който е бронзов медалист от Международната олимпиада по информатика, която се проведе миналата година в Пловдив.

С кръшно българско хоро завърши изпращането на абитуриентите от випуск 2010 на хаскоската математическа гимназия. Директорката на школото лично би последния училищен звънец за тях като им полежал със смелост да поемат по пътя на живота.

Един неразделен клас

Един неразделен клас

Антон Анастасов

Антон Анастасов

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button