Хасково

Поливаш домати? Дай 2 бона на ВиК!

КооперациятаКражба на питейна вода за поливни цели засече тази сутрин при проверка екип на ВиК. Злоупотребата е на хасковлията Ангел Ангелов, който живее на ул. „Бузлуджа“ 72, съобщи инспекторът „Технически контрол“ от ВиК – Хасково Тодор Тодоров.

Открихме преди водомера поставена тетка с монтиран извод със спирателен кран, на който е поставен маркуч. Мястото беше замаскирано с чувал. Това е и причината инкасаторите на ВиК да не са забелязали досега случващото се в мазето на Ангел Ангелов. 

С питейната вода хасковлията полива градинката, която се намира в задния двор на кооперацията. Там стопанинът отглежда домати, краставици, цветя и овошки.

Освен Ангел Ангелов на същиия адрес има още един нарушител. От неговото мазе стърчи маркуч, прекаран през дупката за контакта. „Ще чакаме да се появи и той, няма къде да иде“, категоричени бяха от ВиК.

Засега с констативен протокол е само Ангел Ангелов. Съгласно общите условия на договора, подписан с ВиК той ще трябва да заплати по 84 кубика за 12 месеца назад. Това са около 2 280 лева. Сумата трябва да бъде заплатена в 30-дневен срок. За да спрат нарушителите, от ВиК – Хасково смятат да монтират водомер на сградното водопроводно отклонение, за да следят общата консумация на живеещите в кооперацията.

Градинката

Градинката

Маркучът на втория нарушител

Маркучът на втория нарушител

 Ангелов полива посевите

С този маркуч Ангел Ангелов полива посевите

Тодор Тодоров

Тодор Тодоров

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пешо
Пешо
27.05.2010 16:45 16:45

Къде я видяхте тая питейна вода господа от ВиК… тя не става за миене на чинии ,та какво остава за пиене…следователно единственото за което може да се използва е поливане.

dandi
dandi
27.05.2010 19:52 19:52

inspektora ot vik -aloooooooooooo kato te gledam kak blestish v zlatni nakiti mai ti sa malko ta oshte ti trqbvat.

ivan
ivan
27.05.2010 21:57 21:57

ia se zakop4ai malko

dandi
dandi
28.05.2010 8:57 8:57

sled vcherashtata akciq na ViK sa izcheznali darvata mi za ogrev-kradeca vika drajte kradeca……

Back to top button