Хасково

Хасковлии нападнати от маскирани на паркинг, не могат да обяснят

ПолицияДвама хасковлии са съобщили в полицията, че са били нападнати и ограбени на паркинг „Клокотница“ вчера. Те твърдят, че спрели товарния си автомобил, в който карали стока за София, и били нападнати от двама мъже с маски, които извикали „Не мърдай – НСБОП!“.

Според сигнала нападателите принудили по-възрастния мъж да легне на земята, а другия притиснали до камиона и му взели две чантички с 8000 – 9000 лева. Те не чули нито приближаване на нападателите, нито шум при оттеглянето им. Не са забелязали също дали имат оръжие.

От областната дирекция на МВР в Хасково съобщават, че в обясненията пред разследващите има доста противоречия. Двамата хасковлии, които са на 29 и 42 години, нямат видими следи от наранявания. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията съобщават, че са задържали 39-годишен жител на хасковското село Динево за кражба на акумулатор от лек автомобил. В Свиленград е регистрирана кражба на ел. двигател и 2 кантара. Вещите са откраднати от земеделска кооперация в село Левка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button