Хасково

66-годишен мъж бит до смърт в с. Радовец

Полиция66-годишен мъж е намерен убит в тополовградското село Радовец, съобщават от полицията. Вчера около 11:00 часа 29-годишен мъж от селото, който помагал на самотно живеещия старец в градинската работа, го открил вързан на коридора на втория етаж на къщата. 

Ръцете, краката и устата жертвата са били завързани с широко сиво тиксо. Сформирана е оперативна група, която е извършила оглед на местопроизшествието. Според съдебния лекар смъртта е настъпила вследствие от удар в тила, счупени ребра в областта на гръдния кош и запушването на устата на стареца.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.06.2010 17:14 17:14

Горкият човек

ilaq25
ilaq25
03.06.2010 7:17 7:17

Съжалявам за смъртта на този човек.Дано да хванат убийците.Моята баба живее там и много се притеснявам за нея.Имам съмнение,че тези,които са извършили убийството на този човек са и така наречените „телефонни измамници“.До миналата седмица в селото са се обаждалаи на поне 15 човека в часовете след полунощ,за да искат от хората по 10 000 лв.,защото някой от роднините примерно е блъснал дете с колата или пък е имало катастрофа.И на моята баба също са се обаждали и й казали,че нейния син,т.е. моя вуйчо е катастрофирал.Тя им казала,че той си е жив и здрав и си е на село,обаче онзи отсреща й казал да не се обяснява много ами да дава 10 000лв.И после баба ми затворила телефонната слушалка,но те нали са нагли се обадили пак.Но баба този път катом казала,чче вуйчо ми е военен служител и те тогава изведнъж й казали „ами добре,бабо,айде спи спокойно тая вечер“.
Доколкото разбрах никой от селото не се е хванал на тези лъжи по телефона,обаче измамниците явно са толкова зажаднели за пари,че в момента си мисля,че точно те имат пръст в убийството на възрастния човек!!!

аа
аа
03.06.2010 11:38 11:38

Извършителите няма да бъдат открити. До преди няколко години в селото жевееха не-повече от 10 семейства „роми“ . Отакто Младшия районен инспектор РУ МВР Тополовград отговарящ за с. Радовец живеес с ромка и събира целия и род всичко се промени. Лошото е че там има и Гранична полиция но тя няма правомощия да проверява самонастани5литесе „роми“. Акоко някойо журналистт се задълбае около този МРИ ще виде колко години служба има и какави са му били действията при убйиството на лт. Великоков от РДГП Елхово.

Анонимен
Анонимен
03.06.2010 14:26 14:26

Ами и кражбите в селото зачестиха откакто се преселиха разни цигани,дошли незнайно откъде,но въпросния полицай досега доколкото знам не е реагирал по никакъв начин!!!
Време е да го сменят с някой друг по-отговорен полицай ми се струва-много годинки изкара така в бездействие!!!

мдд
мдд
10.06.2010 17:34 17:34

жестоко е убийството на човека. искам по-скоро да намерят извършителят и да си понесе заслуженото максимално.

kaloqn
kaloqn
21.10.2010 19:34 19:34

az sam radov4anin i iskam da kaja 4e angel policaq trqbva da bade smene 4e negovoto minalo e mnogo matno mnogo cigani karat bez knijki toi gi prekriva a i toi e biv6 kanaldjiq

Back to top button