Хасково

Три кражби и четирима обирджии в ареста

АрестТри кражби са станали през изминалото денонощие в област Хасково, съобщават от полицията. Първата от тях е от хранителен магазин в стамболовското село Жълти бряг. Неизвестно лице е проникнало в бакалията след като е разбило патрона на вратата. От магазина липсват хранителни и перилни продукти на стойност около 400 лева. 

Крадци са обрали  и каптаж на питейна вода в местността Бор чешма в землището на Ивайловград. След като разбили катинара са задигнали 7,5-киловатов двигател за 300 лева

По същото време в Хасково е станала кражба от лек автомобил Фолксваген Голф. Задигнато е CD-то, комплект инструменти и рибарски принадлежности.

В хасковския арест е и 41-годишен мъж от града. Той е заподозрян в извършването на две кражби от мазетата. Димитровградските полицаи пък са задържали трима мъже на 19, 22 и 25 години от Симеоновград. Установено е, че са разбили и ограбили вила в димитровградското село Райново.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button