Хасково

Следят нелегалните таксита по спирките с видеокамери

ВидеонаблюдениеВидеокамери ще бъдат монтирани на автобусни спирки в Хасково с цел борба с нелегалните таксита, съобщи днес заместник- кметът Кирил Керанов. Въпреки че сме опитвали нееднократно да се преборим с тях, това досега не даде резултат и така се стигна до решението за видеонаблюдението, каза той.

За „Автомобилна администрация“ снимките и видеоматериалите са достатъчно доказателство, така че такситата ще си понесат санкциите, допълни заместник- кметът.

Възможно е отнемане на лицензи и санкции за тези, които нямат, каза още той.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
02.06.2010 21:41 21:41

ха ха голям смях каточели не ги знаят кои са . ами че те от години са едни и същи коли дето въртят по линийте.на тролея. ако искаха до сега можеха сто пъти да ги хванат

Анонимен
Анонимен
02.06.2010 23:57 23:57

Аз съм на същото мнение. На Раковска до училище Иван Рилски тези дето карат до Димитровград колите им не са спряни на спирката,а са отстрани на блока.Шофьорите стоят на спирката събират по 4-ма човека и отиват с тях до колата.Това са мъже които стоят от години там.

Back to top button