Хасково

Рокери фучат от КАТ до Техномаркет, правят купон със стриптийз

РокериДва рокерски събора ще съберат в Хасково фенове на високите скорости от цялата страна. Едните ще купонясват на Ямача, а другите пазят мястото в тайна.

Рокерският събор на Ямача се организира от клуб „Хиените“, съобщи за Haskovo.info председателят му Николай Атанасов – Попа. Откриването ще бъде утре вечер от 18:00 часа. Игри, жива музика и техно парти с DJ очакват рокерите край стадиона, където в събота ще се проведе мотокрос. 

Малко по-късно „Хиените“ и техните приятели ще демонстрират мощността на своите мотори по градските улици. Тази година стартовата отсечка ще бъде от КАТ до Техномаркет. „Братята на вятъра“ ще продължат своя празник вечерта на Ямача, където ще се леят десетки литри бира, придружени със скара и стриптийз, допълни Попа.

Вторият рокерски купон в Хасково се организира от 20-тината отцепили се от „Хиените“ хасковлии, начело с бившия председател на клуба Веселин Дяков. „Ще се съберем приятели от цяла България да хапнем и да пийнем. Няма да правим събор, просто ще се веселим.“, обясни той като пожела мястото на срещата да не се споменава в медиите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.06.2010 13:08 13:08

„Паралелните рокерски сбирки в Хасково в края на тази седмица провокираха любопитството на нашите читатели. Тридневният събор е на Ямача и се организира от клуб „Хиените“. Другият е на дългогодишния председател на клуба Веско-Злия, който преди две години го напусна. Неговите авери ще се съберат край хотел до Сивата вода в събота.“
Определено е тайна 🙂

Back to top button