Хасково

Бързащ грък блъсна жена на пътя Хасково – Димитровград и избяга

Пострадалата женаЖена беше блъсната на пътя Хасково – Димитровград малко преди 15 часа днес. Докато пресичала на кръстовището за село Крепост тя била ударена от автомобил с румънска регистрация. Шофьорът спрял няколко метра след произшествието, но веднага се качил на мерцедеса си и потеглил.

Жената лежа няколко минути на платното докато пристигне линейка и да я отведе в болницата в Димитровград. Тя имаше наранявания по главата и ръцете и не можеше да се движи.

Малко след линейката пристигна и полиция. Заедно с тях бе и виновникът за инцидента, който бил заловен в Димитровград. Оказа се, че това е грък, който живее в Румъния. Той обясни, че жената е тичала по платното и не я е видял. Тръгнал си от местопроизшествието, за да търси полиция.

ГъркътСвидетели на катастрофата разказаха пред Haskovo.info, че мерцедесът се е движел много бързо на кръстовището, където има ограничение на скоростта и е изпреварвал друг автомобил.

Пострадалата жена се Казва Магда и е на около 50 години, разказа нейна приятелка, с която заедно беряли череши в градината край Крепост. Днес бил първият работен ден на Магда.

Вижте видео репортаж от катастрофата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
shalqlq
shalqlq
03.06.2010 16:31 16:31

да е*а шибания грък да е*а да го линчуват искам да го фана на някъв път да пресича да го прегазя даже и спирачки няма да има мамичката му проклета

Back to top button