Спорт

18 хасковски тенисисти в спор за „Девин къп“

ТенисОт днес до 11 юни Хасково е домакин на държавното лично първенство по тенис „Девин къп“ за юноши и девойки до 16 години. Мачовете от „пресявките“ продължават до понеделник, когато започва същинското състезание.

24 от най-добрите ни млади ракети са намерили място в основната схема, която по регламент ще бъде допълнена с 8 квалификанти. Заявки за участие в първенството са подали 18 възпитаници на местната тенис школа, сред които Петър Атанасов, Емин Сонер, Йордан Диневски, Елена Арнаудова и Виктория Желева.

Водач на схемата при юношите е софиянецът Пламен Митев, а при девойките – Борислава Ботушарова, която само преди месец игра полуфинал при 18-годишните на международния турнир „Кенана къп“. Обещаващата тенисистка от Пазарджик остана на крачка от финала на държавното по тенис до 18 години, след като отстъпи в три сета на водачката Александра Митровска.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button