Хасково

Кризата удари и мотосъбора на рокерите в Хасково

Мотосъбор 2010Бира, рок, техно парти, високи скорости и малко дъжд белязаха рокерския събор в Хасково. За разлика от преди години сега купонджиите на Ямача бяха много по-малко. Организаторите от мотоклуб „Хиените“ посочиха като причина кризата.

Участниците в мотосъбора го определиха като много слаб и поканиха всички на подобна сбирка в Русе в края на месеца. Те коментираха, че причина за малкото участници е и разцепването на хасковския клуб.

Мотосъбор 2010Желаещи да се пуснат по скоростната отсечка на градския булевард „България“ не липсваха. Десетки състезатели на мотори и стотици зрители се събраха следобяд в района на КАТ Хасково за надпреварата.

Въртене на гуми и висока скорост под носа на полицаите забавляваха публиката. Скоростната отсечка се размина без сериозни инциденти. Участниците в надпреварата коментираха с чувство за хумор, че много по-опасно от въртенето на гуми е катеренето на зрителите по дърветата.

 

 Мотосъбор 2010  Мотосъбор 2010
 Мотосъбор 2010  Мотосъбор 2010
 Мотосъбор 2010  Мотосъбор 2010

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button