Хасково

БСП: ГЕРБ ще се опита да спечели служебно местните избори

ПресконференциятаГЕРБ ще се опита да постигне служебна победа на предстоящите местни избори като забрани чрез закон кметовете с образувани досъдебни производства да се кандидатират за следващ мандат – това заявиха днес в Хасково депутати от БСП.

Според тях в момента много от кметовете на опозицията се разследват и това е ПР ход на управляващите, които умишлено бавят избирателния кодекс, който трябваше да е готов до края на миналата година.

Дори имаше някои предложения, които бяха само парламентарно представени партии да могат да се кандидатират в местни избори, т.е. въвеждане на нещо като политически борд, заяви Петър Курумбашев. 

На пресконференция в Хасково трима депутати от БСП и Младен Червеняков   коментираха 10-те месеца управление на ГЕРБ. Изводите от анализа им са, че са изразходвани 2 милиарда лева от резерва, приходите са намалени, а  държавата влиза в полицейски режим.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иван
иван
07.06.2010 16:32 16:32

крадливо племе се оказаха социалистите,бивши комунисти.След като не вкараха в затвора нито един от кметовето разбойници сега реват ,защото сигурно има защо.ГЕРБ явно са решили да вкарат в дранголника такива като хасковския хубавец.Комунистите да стискат зъби и да помнят. кои гербаджии крадат като дойдат някога на власт да си го върнат,защото май досега всички кметове бяха техни т.е. от ДПС НДСВ и БСП и затова са се спотайвали.

Анонимен
Анонимен
08.06.2010 9:48 9:48

Червени боклуци.Скриите се вдън земя.По продажни и корумпирани от вас няма.Мястото ви е в затвора, особено Масларката-в сливенския затвор да и разкажат играта циганките.Умрете боклуци червени.

Анонимен
Анонимен
08.06.2010 12:05 12:05

абе ей мрънкачи червени скрийте се вече.
управлявахте толкоз години България и сме в криза сега.
както и при Жан Виденов.
като дойдат комунистите (БСП) на власт България все фалира след тях.
Абе тая Масларова не е ли в затвора още?

????
????
31.07.2010 0:13 0:13

А“бе да ви се не види и гербадджии смотани.Обезлюдихта държавата.Няма кой да купува лимонадата.

Back to top button