Спорт

Хандбалистите от Минeрални бани втори в страната

Хандбалният тимХандбалният тим на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“– Минерални бани грабна сребърните медали от Ученическите игри при момчетата от 8-10 клас. Финалните двубои се играха миналата седмица в Хасково на принципа „всеки срещу всеки“. 

Хандбалистите от Минерални бани спечелиха срещу отборите на София, Горна Оряховица, Панагюрище и Хасково и загубиха само от отбора на Русе, който завоюва първото място.

Възпитаниците на Фильо Филев и Тефик Парафитов бяха наградени с купа, грамота и спортни екипи, а двама от тях бяха отличени с индивидуални призове. Митко Митев бе обявен за „голмайстор на игрите“ с 59 попадения и за „най-добра лява свръзка“,а Милен Пелтеков – за „най-добър разпределител“.

Момчетата от курортното селище се класираха втори на финалите на ученическите игри по хандбал за втора поредна година. Те са и областен първенец за 2008/2009 година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.06.2010 9:45 9:45

Браво една хубава новина:):):)

bojidara
bojidara
11.06.2010 0:02 0:02

schampioniii… {} {} {}

Back to top button