Хасково

Хасковлии не могат да си платят тока, вият се опашки

ОпашкатаДесетки хасковлии останаха без платени сметки за ток и телефон. Причината – проблем с връзката със сървърите на EVN в Пловдив.

Така заместник- директорът на Териториалното поделение на Български пощи Иван Попов обясни проблема, който втори ден изнервя и клиенти, и служителите на касите. По думите му IT специалистите работят и връзката ще се стабилизира, но е въпрос на време.

Той допълни, че бавната връзка създава неудобство на хората от две седмици, но от вчера нещата са станали нетърпими и затова хасковлии недоволстват.

Иван Попов

Иван Попов

От половин час чакам, а двама души не са минали“, разказа пред Haskovo.info Иванка Георгиева.
Изнервени са и служителките на касите, тъй като недоволството на клиентите се изсипва върху тях, а те вина за ситуацията нямат.

Оказа се, че от вчера има и друг проблем. Програмата, която обслужва телеграфните записи също не работи. Така касиерите не са успели да приключат дори касите си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
potrebitel
potrebitel
16.06.2010 12:21 12:21

Хората май не знаят че цял свят си плаща сметките по банков път и не висят по опашки в тая жега. Като сте прости и сте свикнали да ви е трудно чакайте …. 🙂

мхм
мхм
16.06.2010 12:48 12:48

и аз съм така, даже такса не ми удържа банката, а нека другите си висят,а БТК никога няма да се подведа да имам

Back to top button