Хасково

Театралите на Руми с куп награди от фестивал във Варна

Младите театралиС първо място за детския спектакъл „Ваше Въображение“ се завърнаха младежите от театрална школа „Буратино“ от ХІ международен детско-юношески фестивал във Варна.

Там малките възпитаници на Румяна Георгиева взеха и 3 индивидуални награди за актьорско майсторство. Те са за Кристин Иванова, Никола Лилов и Веселина Петкова.

Младежите от „Малък градски театър зад пазара“ също са впечатлили публиката и журито на международния фестивал. Те са се представили с постановката „Оркестър Титаник“. За добрата си игра Йосиф Хаджиев е получил индивидуална награда за актьорско майсторство.“Имаше много емоция, много смях и много забава. Срещнахме се с актьори, с които можехме да споделим неща, които ни вълнуват“, разказа Йосиф.

„Нивото на фестивала беше високо. Въпреки че участниците не бяха много, конкуренцията беше голяма„, коментира Румяна Георгиева. Тя допълни, че фестивалът е завършил с „Оркестър Титаник“, а журито е било толкова впечатлено, че е станало на крака да аплодира хасковлии.

За добрата си работа с децата Румяна Георгиева е получила диплом за принос в развитието на театралното изкуство.

Никола Лилов, Кристин Иванова и Веселина Петкова

Никола Лилов, Кристин Иванова и Веселина Петкова

Йосиф Хаджиев

Йосиф Хаджиев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button